Buat duit dari internet dengan hanya klik iklan setiap hari




 Anda selalu online? Apa yang selalu anda buat bila online? Tahukah anda yang anda boleh mendapatkan duit dari internet setiap kali anda online. Setiap kali anda online setiap hari sebenarnya anda boleh mendapatkan duit dari internet. Bagaimana? Senang saja. Anda hanya perlu mendaftar di Neobux dan klik iklan setiap hari. Anda akan mendapat bayaran untuk setiap iklan yang anda klik. Dengan mudah sahaja anda boleh mendapatkan duit setiap kali anda online. Saya telah mendapat bayaran dari website ini sebelum ini dan bulan ini juga saya telah mendapat bayaran dari mereka. So, anda juga boleh mendapatkan duit poket dari internet dengan mudah dengan hanya mendaftar di Neobux dan mula klik iklan setiap hari bila anda online.


 

Apa itu Neobux?
NeoBux adalah program percuma yang membolehkan pengiklan untuk mencapai ribuan pelanggan potensial dengan menampilkan iklan mereka di laman web dan pengguna untuk mendapatkan wang dengan melihat iklan tersebut. Pengguna akan klik pada iklan pengiklan dan melihatnya selama jumlah masa yang ditentukan oleh pengiklan. 

Setelah melihat iklan, pengguna akan dikreditkan dengan jumlah yang telah ditetapkan ke dalam akaun Neobux mereka. Anda tidak perlu membayar untuk mula mendapatkan wang. Jadi, daftarlah sekarang dan mula mendapatkan wang percuma!

Berapa Neobux bayar saya? 
Jumlah Neobux bayar anda dibahagikan antara beberapa faktor. Pertama mari kita menggambarkan jumlah anda dapat pada klik dan untuk setiap klik referral anda bergantung pada jenis keahlian yang anda miliki:


1) Keahlian Standard 
Per klik: $ 0,010 (pendedahan standard) · $ 0,015 (paparan diperpanjang)Per referral klik: $ 0,005 (pendedahan standard) · $ 0,010 (paparan diperpanjang)

2) Keahlian GoldenPer klik: $ 0,010 (pendedahan standard) · $ 0,020 (paparan diperpanjang)Per referral klik: $ 0,010 (pendedahan standard) · $ 0,020 (paparan diperpanjang).  
Neobux juga mempunyai pendedahan iklan mini di mana pengguna mendapatkan $ 0,005 untuk setiap klik tanpa yuran referral. 
Minimum Payout: Jumlah bayaran minimum ditetapkan sebanyak $ 2,00 (dua dolar AS) untuk permintaan payout pertama, $ 3,00 ($ 3) untuk kedua, $ untuk yang ketiga ($ 4) 4,00 dan seterusnya sampai $ 10.00 ($ 10).  
Jumlah masa untuk proses pembayaran:Setelah anda meminta bayaran anda, anda akan menerimanya terus dalam akaun prosesor yang anda pilih bayaran kecuali beberapa jenis kesulitan teknikal yang dihadapi semasa proses tersebut.

Apa itu referral? 
Itulah gunanya teman. Referral adalah seseorang yang bekerja untuk anda. Bagus?Teruslah membaca: Referral dapat apa yang setiap pengguna dapat ketika mereka mengklik iklan: Wang!Tapi, jika pengguna yang mengklik iklan itu adalah referral anda, anda juga akan mendapat wang! 
Ada dua jenis referral dan tiga cara mendapatkan mereka:  
1) Direct referral: Pengguna ini berdaftar menggunakan nama pengguna anda sebagai referrer mereka.
2) Rented referral: Anda menyewa mereka.

Jadi, bagaimana anda mendapatkan referral?  

Ini adalah tiga cara yang boleh dilakukan bahawa: 

1) Gunakan banner Neobux: Papar online banner kami dengan link ke neobux dengan nama pengguna anda pada link (anda dapat mencari banner dengan link dalam akaun anda). Ketika pengunjung mengklik bahawa banner, ia akan dihantar Neobux. Kemudian, apa yang dia harus lakukan adalah mendaftar. 
Beritahu orang lain:Hanya memberitahu semua orang untuk mendaftar di neobux dengan menghantar link anda kepada mereka.


2) Sewa: Anda boleh menyewa referral secara bulanan (30 hari). Hanya pergi ke akaun anda untuk melakukannya.Jumlah referral yang sedia berbeza-beza bergantung pada berapa banyak pengguna berdaftar tanpa referer.Anda hanya akan mendapatkan referral yang telah mengklik minimal 10 iklan dalam 5 hari terakhir dari tarikh anda menyewa mereka untuk memastikan mereka aktif.


Ingin tahu lebih lanjut?
Anda boleh pergi ke website mereka dengan melalui banner Neobux dibawah.




This entry was posted by .:Me,Myself And I:.. Bookmark the permalink.

10 thoughts on “Buat duit dari internet dengan hanya klik iklan setiap hari”

  1. wow best juga ye...tp apa kebendanya ni...saya ingat buat duit BSKL sahaja yg boleh dpt duit setiap hari seperti yg saya buat skrg inilah...kalau nak tau mcm mna saya buat duit di saham BSKL setiap hari...sila ke www.myloteng.com..
    saya ada tips ttg saham BSKL juga saya ada memberikan tips tentang kehidupan dan motivasi...jgn segan2..sila ye www.myloteng.com

  2. join this link and get up to $10 perklik and $100 per email
    http://www.tendollarbux.com/index.php?ref=kahfisp8
    http://paypermails.com/pages/index.php?refid=kahfisp8
    http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=kahfisp8
    http://www.sevendollarptc.com/index.php?ref=kahfisp8

  3. cuba link ini....pasti berguna
    http://MegaStoon.Com/1/?share=282869
    atau
    http://MegaStoon.Com/?share=282869
    belum cuba belum tahu.

  4. Salam... # income rm900 sehari -FREE REGISTER tiada apa2 bayaran yang dikenakan.. (Kalau anda rasa program nie menipu..anda x rugi apa2 pun... -anda tak perlu keluar modal pun kan?? -tak perlu cari org.. -tak perlu jual atau beli barang... -syarat kelayakan : -anda ada FACEBOOK/WHATSAPP/WECHAT dan tahu guna komputer sikit2,termasuk laman sosial yang lain.. anda perlu open link di bawah dan register..anda terus dpat 25usd x 3.4 = rm 85.00.. lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini paste kat fb/tweeter dan sebagainya.. setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4 = rm 34.00 mudahkan?? duit anda boleh pilih samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.. register PERCUMA sila isi kat sini.. xsalah kan kalau mencuba..
    http://peruserpaid.com/?ref=4307

Leave a Reply